Oprichter en Eigenaar Jeroen Reijns

Connesso Coffee

CONNESSO betekent in het Italiaans: verbonden. Koffie verbindt. Koffie is een sociale drank.

Sterker nog, we nodigen vaak mensen uit om een kop koffie te drinken, zonder dat we dan echt bedoelen dat men koffie moet drinken. We bedoelen dan eerder: kom laten we ons samen verbinden. Laten we samen zijn en tijd nemen voor elkaar. Men kan dan koffie drinken, maar net zo goed thee of zelfs andere (ook koude) dranken.

Wij willen dat onze klanten zijn verzekerd van goede koffie, thee en andere gerelateerde producten voor een eerlijke prijs. Door de persoonlijke benadering en de oprechte aandacht voor onze klanten, kunnen we de klant een goed advies geven over het juiste product voor de juiste prijs. Met onze service gerichte instelling en onze passie voor koffie en thee heeft onze klant de juiste beleving, zonder zorgen. Voor ieder moment van de dag.

De missie van Connesso Coffee

Connnesso Coffee wil heel graag samenwerken met betrouwbare partners die ieder gefocust zijn op haar gedeelte in het proces. We werken samen met diverse branderijen (waaronder een branderij uit Italiƫ). Alle expertise op het gebied van branden en verpakken is aanwezig bij deze partners. Zij werken op hun beurt samen met bekende producenten (koffieboeren) uit diverse windstreken. De passie voor koffie verbindt ons. Hierbij zorgt de persoonlijke aanpak er voor dat de klanten van Connesso Coffee altijd koffie krijgen die bij hen past. Zo is een koffie om 09.00h in de ochtend bij een krantje op een terras een andere (smaak)beleving dan een espresso met een glaasje cognac na een 8-gangen verrassingsdiner. En ook de koffie op kantoor of in een showroom heeft een andere (smaak)beleving. Connesso Coffee biedt voor alle koffiemomenten een passende oplossing. Bovendien werken we vol vertrouwen samen met diverse machinepartners. Alle type machines, van capsules en huis-, tuin- en keukengebruik tot de grote machines voor festivals of grote (horeca)zaken kunnen worden geleverd. Deze partners werken vanuit een passie voor techniek met de wens de juiste koffie op de juiste plaats te kunnen serveren.

Zo zie je dat de letterlijke betekenis van CONNESSO in uiting komt in diverse takken binnen het bedrijf. Koffie en thee hebben deze goede eigenschap, om mensen te verbinden.

kopje koffie
kopje koffie

Contact

Interesse in een gesprek met een goede kop koffie? Ik kom graag bij je langs. Laat me iets weten via welkom@connessocoffee.nl of +31 (0)6 28378520