Horeca

Connesso Coffee vindt de beleving van de koffie en thee in de horeca heel belangrijk. In een zeer uitdagende markt, probeert iedereen op zijn of haar manier onderscheidend te zijn. Nog steeds is het mogelijk om met de koffie en thee een statement te maken met uw horecazaak. Daar help ik natuurlijk graag bij. In een persoonlijk gesprek, inventariseer ik samen met u niet alleen alle mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden worden besproken. Welke capaciteit is er nodig? Is een volautomatische machine wenselijk of gaat de voorkeur uit naar een traditionele machine? Hoe gaan we om met de alsmaar toenemende vraag naar melkkoffies zoals cappuccino, latte macchiato en dergelijke?

Bovendien biedt Connesso Coffee ook een op maat gemaakte koffietraining aan. Als uw personeel goed op de hoogte is van alle technieken, zullen ze eerder in staat zijn om dat tweede of derde kopje koffie ook te verkopen. Daarmee kan de omzet op warme dranken aanzienlijk worden verhoogd.

  • Volautomaat vs tradionele machine (met een, twee of drie molens)
  • Een, twee of meerdere melanges
  • Decafe
  • We zorgen voor de perfecte extractie van de koffieboon
  • Koffietraining / baristaworkshop
  • Upgrade je koffie en/of (high) tea concept
  • Cross- en upselling
  • Take away

Allemaal zaken die ik graag persoonlijk wil bespreken.

kopje koffie

Contact

Interesse in een gesprek met een goede kop koffie? Ik kom graag bij je langs. Laat me iets weten via welkom@connessocoffee.nl of +31 (0)6 28378520